Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Gratis Uw evenement vermelden?

  • Albert Bolink

    Heeft U tips omtrent een evenement of een leuke dagtrip? Geef bijtijds Uw dagagendatips op! Het plaatsen van de berichten is mensenwerk en word in volgorde van binnenkomst behandeld en het kan dus zo drie werkdagen duren voordat Uw bericht geplaats is!

    Alles uit Uw stad / dorp of omgeving kan en mag vermeld worden als het maar met toerisme of een dagje er op uit of een openbare bijeenkomst eventueel tegen een entreegeld te maken heeft! En echt alles wat dus openbaar toegangelijk is mag zich aanmelden. Maar het moet dus duidelijk iets met een dag er op uit gaan te maken hebben. Is een bordeel dan ook aanmeldbaar? Nee dit is puur voor erotisch amusement bedoeld voor mannen en niet echt iets voor een dagje uit. Maar een Sauna dan of zelfs een Sauna voor Homo’s? Ja dit wel weer want menigeen gaat gezellig een dagje uit en neemt als afzakkertje een speciale sauna.

    Stuur een email met Uw gegevens en eventueel maximaal 3 foto's, dan komen Uw gegevens GRATIS te staan op de

    Website: www.ikgaeropuit.nl

    Email: ikgaeropuit@gmail.com

    Naar de index / startpagina

  • Cees Klomp

    Landgoed de Schaffelaar in Barneveld, zaterdag 14 mei van 10.00 tot 16.00 uur, opnieuw het decor van een grote Landgoedmarckt.

    Rond het Kasteel, Koetshuis, de Oranjerie, en de boerderij staan dan talrijke kramen met landproducten, zoals jams, kazen, worsten, en tuinkruiden. Verder zijn er kramen met curiosa, woonaccessoires, kleding en cadeauartikelen. Allemaal in de landelijke sfeer. Toegang gratis. Meer informatie via de site www.vriendenvandeschaffelaar.nl

  • klomp333@hetnet.nl

    Landgoed de Schaffelaar in Barneveld is, zaterdag 14 mei van 10.00 tot 16.00 uur, opnieuw het decor van een grote Landgoedmarckt.

    Rond het Kasteel, Koetshuis, de Oranjerie, en de boerderij staan dan talrijke kramen met landproducten, zoals jams, kazen, worsten, en tuinkruiden. Verder zijn er kramen met curiosa, woonaccessoires, kleding en cadeauartikelen. Allemaal in de landelijke sfeer. Meer informatie via de site www.vriendenvandeschaffelaar.

  • Paula Janssen

    Roofvogelhappening zondag 10 juni 2012 van 10.00u tot 18.00 u

    Kasterlee , Retiesebaan 254

    Doorlopend demonstraties , springkasteel , kindergrime , schapendrijven , ganzendrijven , lowlandpipers ,

    demonstratie met jachthonden

    De grootste roofvogel ter wereld “ DE CONDOR ” zal aanwezig zijn !